Millainen on kehyksen matka ajatuksesta kasvoille?

Ihana asiakkaamme Janne-Jukka löysi meille ystävän suosituksesta. Hän oli pitkään etsinyt rohkeaa ja omaa persoonallisuutta ilmentävää kehystä. JJ on maailmalla nähnyt rohkeita silmälasikäyttäjiä ja ihastellut heidän tyyliään ja taitoa hyödyntää kehykset asusteena. Hänen on ollut vaikea löytää itselleen sopivia kehyksiä niin, että myös ulkonäkökriteerit täyttyvät.

Meidän kehysmallistomme koostuu pienten valmistajien valmistamista kehyksistä ja heidän mallistoistaan löytyy ajasta ja trendistä riippumatta aina myös kokojen ääripäät. Pidämmekin aina valikoimassa niin pieniä kuin erityisen isoja malleja. On mahtavaa kun oikean kokoisia kehyksiä löytyy aina valittavaksi saakka ja voi tunnustella eri vaihtoehtojen välillä omaan tyyliin ja ilmeeseen istuvaa kehystä.

JJ on päivätöissä IT-alalla ja työpäivät koostuvat koneella työskentelystä sekä asiakaspalavereista. Päivätyön lisäksi hän toimii DJ:nä. Soittokeikat ovat sisä- ja ulkoilmaklubeilla. Niiden lisäksi hän nauhoittaa radioshowta kotistudiolla. Kaikki työroolit vaativat näkemiseltä paljon. Tietokoneella ja soittolaitteiden äärellä etäisyydet voivat olla haastavat ja soittokeikoilla valaistusolosuhteet vaihtelevia. Soittaessa pitää nähdä monimutkaisten laitteiden pienet yksityiskohdat. Tämän lisäksi työlaseilla pitäisi nähdä asiakaspalavereissa hiukan tietokonetta pidemmälle sekä pystyä liikkumaan sisätiloissa.

Nyt Janne-Jukalla on ollut käytössä erilliset työlasit ja aurinkolasit. Molemmat lasit tarvitsivat päivitystä niin näkemisen kuin ulkonäönkin osalta. JJ oli iloinen, kun vihdoinkin löysi oikean kokoiset, fiilikseltään sopivan rouheat ja säväyttävät vihreät kehykset. Näihin yhdistimme sisätilamonitehot joilla lähityöt sujuvat parhaiten silmiä rasittamatta. Aurinkolaseihin löytyi LP-levystä kierrätettynä valmistettu kehys – mikäs sen parempi DJ:lle! Aurinkolasit tehtiin moniteholinsseillä jolloin työt ulkoilmassakin sujuvat mutkatta!